Transformaties

Daan wilde in spiermassa aankomen en dat is gelukt. In 10 weken is hij van 58KG naar 66KG gegaan. We hebben hem rustig laten aankomen, om ervoor te zorgen dat hij zoveel mogelijk in spiermassa aankomt. Daan over de samenwerking: ‘’Ik ben zeer tevreden en hoop het ook zo door te zetten. Jullie hebben voldoende geholpen en waren altijd bereikbaar ook via app.’’
Daan
Wouter zijn doel was om in spiermassa aan te komen. Bij de start van zijn transformatie woog hij 58KG tien weken later woog hij 62KG. Wouter is dus ongeveer 4KG aan spiermassa aangekomen, zoals je aan de foto ziet is er maar weinig vetmassa bijgekomen. Wouter over de samenwerking: ‘’De samenwerking is uitstekend verlopen, tijdens de challenge wilde ik alsnog een ander schema omdat ik meer wilde trainen en diezelfde avond had ik nog een ander schema!’’
Wouter
Zijn doel was afvallen, dat is gelukt. In 10 weken is hij van 87KG naar 79KG getransformeerd. Hij is dus in 10 weken 8KG kwijtgeraakt. Over de samenwerking: Fijne eet en trainschema’s met oefeningen die bij je passen en als je iets nodig hebt wordt er altijd snel gereageerd.
Anoniem
Broski bedankt voor je steun de afgelopen maanden! Dankzij jou heb ik plezier en afleiding gevonden in het sporten en dat heeft me mentaal sterk gemaakt, much respect🏆👊🏻💪🏻 #SF-Lifestyle #SoonOnTop☘⚒
Tom
Jullie weten dat ik voor mijn challenge net een operatie achter de rug heb gehad en dat ik toen 6 weken constant stil thuis op de bank heb gezet. Door deze challenge, jullie steun en de goede adviezen ben ik daarna toch de sportschool ingestapt en ben ik enorm gemotiveerd aan de slag gegaan. Als ik vragen had of ik wou een aanpassing in mijn fitnessschema/voedingsschema dan was een appje voldoende en ik kreeg altijd dezelfde dag nog reactie. Hiervoor wil ik jullie bedanken!
Michael
Ten eerste vond ik het super om van jullie een voedingsschema en trainingsschema te krijgen. Zeker een pluspunt van jullie, is het trainingsschema. Het ziet er strak uit, een handig overzicht. Geen poespas, maar klare woorden. Maar ook de begeleiding is top. Wanneer nodig wordt er gekeken naar andere oefeningen. Verder vind ik het tof dat er veel energie wordt besteed aan het contact tussen ons en jullie.
Tim
Ik vond het heel fijn dat als ik een bericht stuurde dat ik super snel een reactie had en verder kon. Verder was het goed op mij als persoon afgemeten (de schema's) en heb ik alle nodige informatie gekregen die mij hebben geholpen om resultaten te boeken.
Joep
Ik ben tevreden over mij resultaten die ik heb geboekt, het geeft mij alleen maar meer motivatie om door te gaan en een beter lichaam te krijgen. Ik vond de begeleiding super! Ik kon de hele dag door appe en mailen en kreeg altijd een snelle reactie terug, een ander voedings-of trainingsschema ? Geen probleem vaak dezelfde dag nog goede aanpassingen!
Maudy
Discipline, consistentie en de juiste mind set, hebben me geholpen met het bereiken van het resultaat. Voedingsschema's met lekker eten en trainingsschema met leuke oefeningen zijn wat mij betreft de key naar resultaat. Zelf ben ik trots op het resultaat wat ik heb bereikt in 12 weken.
Sander
SF Lifestyle