fbpx
Sander Donkers

Personal Trainer

Na een voetbalcarrière van 8 jaar ben ik gestopt met voetballen. Mijn ‘carrière’ stelde trouwens niet zo veel voor. In de E ben ik kampioen geworden, daarna  ben ik 7 jaar hekkensluiter geweest.

Nadat ik gestopt was met voetbal heb ik een tijdje niet aan sport gedaan. Totdat Frank op een dag in de klas vertelde dat hij was begonnen met krachttraining. Diezelfde dag ben ik nog met hem meegegaan en heb ik me direct ingeschreven.

Zo begon het avontuur. Als ik er nu aan terug denk vraag ik mezelf af wat we allemaal aan het doen waren!? We trainden soms twee keer op dezelfde dag dezelfde spiergroep,  namen te weinig rust en dachten dat supplementen iets magisch waren etc… Maar we leerden er wel van!

Na anderhalf jaar had ik geen tijd meer om te trainen (slechtste excuus ooit). Ik stopte een half jaar met trainen. Achteraf was dit het beste wat mij in die tijd is overkomen. Ik begon daarna namelijk helemaal fris met een goed voedings- en trainingsschema en dat deed wonderen. Ik was onder de indruk wat goede begeleiding kan doen en wat je daarmee kunt bereiken. Daarom besloot ik samen met Frank om hier later ook iets mee te doen.

Na mijn MBO ICT ben ik begonnen aan HBO Sportkunde, volg ik een avondcursus tot sportmasseur & sportverzorger en lees ik veel boeken en artikelen over voedings- en trainingsleer.

Mijn doel is dat ik je help met het bereiken van je fysieke doelen, met een methode die voor jou werkt! Dus een methode die afgestemd is op jouw lifestyle.

SF Lifestyle is for life. Een leven lang Succesvol Fit.

Style switcher RESET
Color scheme