fbpx
Frank van Tulden

Personal Trainer

Al sinds jonge leeftijd ben ik gepassioneerd van sport. Tot mijn zestiende volgde ik alles rondom voetbal en trapte ik zelf ook regelmatig tegen een bal. Door een vervelende enkelblessure verloor ik echter het plezier om wekelijks te trainen en wedstrijden te spelen. (Ik lag meer op de grond dan dat ik aan het rennen was.) Daarom besloot ik te stoppen met voetbal en met krachttraining te beginnen.

In de jaren die volgden kreeg ik niet alleen een beter fysiek, ook andere aspecten zoals mijn doorzettingsvermogen, discipline en zelfvertrouwen verbeterden sterk dankzij fitness. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog veel aan. Ik zit lekker in mijn vel, maak af waarmee ik bezig ben, train consequent en behaal er (tot nu toe) al mijn studiepunten door. Op dit moment ben ik bezig met mijn laatste studiejaar.
Naast mijn HBO studie heb ik de Fitness Trainer A opleiding van Fit!vak gevolgd en werk ik als fitness instructeur en personal trainer.

Met SF Lifestyle wil ik je daarom helpen bij het bereiken van je fysieke doel én tegelijkertijd hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van aspecten als zelfrespect, discipline en doorzettingsvermogen.

Ik vind het mooi om met onze leden naar bepaalde lange termijn doelen toe te werken. Ik denk dat je leven een stuk interessanter is als je jezelf een doel stelt en daar met veel passie naar toe werkt.
Via SF Lifestyle kan ik een bijdrage leveren bij het bereiken van de doelen van onze leden. Daar ben ik trots op.

SF Lifestyle is for life. Een leven lang Succesvol Fit.

Style switcher RESET
Color scheme