Als je mij vandaag de dag tegenkomt zie je een vrolijke jongen die overloopt van enthousiasme en gemotiveerd is om jongeren te helpen sterker en gespierder te worden.

Toch was dit gedurende mijn puberteit anders.

Ik heb lang gestruggled met mijn acné. Ik vond het oneerlijk dat ik er veel meer last van had dan de mensen om mij heen. Ik had weinig zelfvertrouwen, bleef vaak liever thuis en merkte dat ik daardoor niet alles uit mijn leven haalde.

Destijds keek ik vaak naar films waarin de hoofdpersoon een lichaamstransformatie onderging. De trainingsscenes gaven mij het inzicht dat er genoeg delen van mijn lichaam zijn waar ik wel invloed op heb! Ik besloot daarom om uit de slachtofferrol te kruipen en te gaan fitnessen.

Na een halfjaar was er echter nog geen verschil te zien. Ik wilde gespierder worden, maar het lukte niet…

Ik ging op onderzoek uit en kwam erachter dat ik tientallen fouten maakte.
Ik:
– wisselde vaak van oefeningen.
– hield mijn trainingsprogressie niet bij.
– had een split schema (borst triceps/rug biceps/benen, schouders, buik/armen)
– trainde met machines.

Na mijn speurtocht veranderde alles! Ik leerde namelijk wat ik moest doen om resultaat te maken. Hierdoor begon ik effectief te trainen en slimmer te eten. Een halfjaar later was ik een stuk sterker, gespierder, zat ik beter in mijn vel én had ik meer zelfvertrouwen!

Mijn transformatie heeft mij laten inzien dat er genoeg dingen in het leven zijn waar je wél invloed op hebt. Dat gun ik iedereen! Daarom ben ik nooit gestopt met research doen. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen bij hun lichaamstransformatie, omdat ik weet dat je daardoor niet alleen een stuk gespierder wordt, maar ook meer zelfvertrouwen krijgt en beter in je vel gaat zitten!

Ik wil een positieve bijdragen leveren aan jóúw leven.
SF Lifestyle is for life. Een leven lang Succesvol Fit.

Style switcher RESET
Color scheme