Over SFL

Over SF Lifestyle:

SF Lifestyle is een idee waarover wij (Sander Donkers & Frank van Tulden) een lange tijd hebben lopen fantaseren.

Op 1 november 2016 maakten we een Dropbox map aan waarin we maandenlang al onze ideeën en plannen schreven. Na maandenlang offline aan SFL te hebben gewerkt besloten we in de zomer van 2017 dat het tijd was om online te gaan. We schreven ons in bij de Kamer van Koophandel en gingen naar de bank. Vervolgen was het 1 september van datzelfde jaar eindelijk zover, SF Lifestyle ging officieel online.

Via SF Lifestyle helpen wij nu dagelijks mensen uit heel Nederland bij het bereiken én volhouden van hun fysieke doelen.

Onze kracht is persoonlijke aandacht en onze lange termijnvisie. We vinden het belangrijk dat jij je gehoord en begrepen voelt. Aan de hand van een vragenlijst gaan we werken aan een realistisch doel voor de lange termijn. Je trainingsprogramma zal bij je levensstijl passen en je gaat niet maar 1000 calorieën mogen eten. We willen voorkomen dat je continu te maken krijgt met jojo-effecten en steeds van trainingsschema switcht.

Wij willen dat jij je gehoord en begrepen voelt tijdens het proces richting je doel. We zijn ervan overtuigd dat we samen met jou lange termijn resultaten kunnen behalen.
SF Lifestyle is for life.