Over SFL

Over SF Lifestyle:

SF Lifestyle is een idee waarover wij (Sander Donkers & Frank van Tulden) een lange tijd in de sportschool hebben lopen fantaseren. We wilden beide aan iets gaan werken dat we leuk vinden en kwamen zo op het idee om SF Lifestyle in het leven te roepen.

Zonder te twijfelen maakten we op 1 november 2016 een dropbox map aan waarin we maandenlang al onze ideeën, plannen en fitness gerelateerde content plaatste. Na maandenlang offline aan SFL te hebben gewerkt besloten we in de zomer van 2017 dat het tijd was om online te gaan en ons product aan de man te brengen. We schreven ons in bij de Kamer van Koophandel en gingen naar de bank. Vervolgen was het 1 september van datzelfde jaar eindelijk zover, SF Lifestyle ging officieel online.

Dankzij SF Lifestyle helpen we nu dagelijks onze leden bij het bereiken én volhouden van hun fysieke doelen en kunnen we door middel van onze blog schrijven over fitness en andere sport gerelateerde onderwerpen die we interessant vinden.

De belangrijkste ingrediënten van onze begeleiding zijn passie, energie én aandacht voor ieder individu. In onze online coaching stoppen we veel tijd, zorg en energie. Met deze ingrediënten zijn we ervan overtuigd dat we samen met jou een goed resultaat kunnen realiseren.

We willen dat een lid van SF Lifestyle zich gehoord en begrepen voelt tijdens het proces naar zijn of haar doel. We zijn ervan overtuigd dat we samen met jou mooie resultaten kunnen neerzetten. We zijn daarom ook pas tevreden als onze leden dat ook zijn.

Indien je direct met ons naar een doel wil werken, kun je uit deze vormen van begeleiding kiezen. Als je nog met vragen zit kun je altijd bij ons terecht. Twijfel niet en stuur je vragen naar info@sf-lifestyle.com. Binnen 24 uur mag je een antwoord van ons verwachten.

Meer over ons (Sander en Frank) lees je hier.

~SF Lifestyle
  Samen Fit. Samen Sterk.