Coaches

Sander Donkers (20)

Vroeger mocht ik na lang zeuren eindelijk op voetbal. Mijn ouders dachten dat ik het maar één seizoen vol zou houden. Uiteindelijk heb ik het toch acht jaar volgehouden. Ik ben destijds helaas niet vrijwillig gestopt. Ik had/heb een blessure aan mijn kniebanden. Na een jaar ‘Wii sports’ te hebben gedaan hoorde ik dat Frank was begonnen met fitnessen. We zaten destijds in het derde schooljaar van het MAVO (ook wel bekend als VMBO-T).

Vanaf dat moment begon het allemaal. De ene fout na de andere fout die ik maakte als beginner werd opgemerkt en verbeterd. Destijds had de gym waar we trainden (en nog steeds trainen) een stuk minder leden. Dat leidde tot meer aandacht voor ons. In die tijd heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van training, frequentie en techniek. Helaas kwam daar september 2015 een eind aan. Ik ging niet meer naar de gym. Ik was bezig met een fulltime stage en had geen discipline meer om te blijven fitnessen.

Maar toen… februari 2016 was mijn stage afgerond en begon ik erg serieus een voedings- en trainginsschema te volgen. In die tijd heb ik ontzettend veel progressie gemaakt. Achteraf ben ik dus super blij met mijn “pauze”. Sindsdien train ik wekelijks iedere spiergroep 2 tot 3 keer per week. Mijn doel is hierbij vooral om meer spiermassa te realiseren. Ook wil ik mijn conditie op peil houden. Dat doe ik door wekelijks te kickboksen en hardlopen.

Na mijn MAVO heb ik MBO-ICT succesvol afgerond, waarna ik de keuze heb gemaakt om HBO Sportkunde te gaan doen. Iets heel anders, maar ik ben blij dat ik die keuze gemaakt heb. ICT ging me goed af, maar ik had geen plezier. Met sport heb ik dat wel. Mijn advies aan iedereen is daarom ook om eens iets te doen wat je écht leuk vindt. Probeer eens iets te doen dat jij leuk vindt zonder daarbij rekening te houden met hetgeen dat andere van je verwachten.  

Ik ben trots dat Frank en ik de stap hebben gemaakt om SF Lifestyle op te richten, ondanks onze relatief jonge leeftijd. Ik haal dagelijks ontzettend veel voldoening uit het helpen van onze leden bij het behalen van hun doelen.
SF Lifestyle is for life.

 

 

 

 

 

Frank van Tulden (21)

Al sinds jonge leeftijd ben ik gepassioneerd van sport. Tot mijn zestiende volgde ik alles rondom voetbal en trapte ik zelf ook regelmatig tegen een bal. Door een vervelende enkelblessure verloor ik echter het plezier om wekelijks te trainen en wedstrijden te spelen. (Ik lag meer op de grond dan dat ik aan het rennen was.) Ik besloot daarom te stoppen met voetbal en met krachttraining te beginnen.

Tot op de dag vandaag ben ik ontzettend blij met die keuze.
In de jaren die volgden kreeg ik niet alleen een beter fysiek, ook andere aspecten zoals mijn doorzettingsvermogen, discipline en zelfvertrouwen verbeterden sterk dankzij fitness. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog veel aan. Ik zit bijvoorbeeld lekker in mijn vel, maak af waarmee ik bezig ben, train consequent en behaal er (tot nu toe) al mijn studiepunten door.
Naast mijn HBO studie heb ik de Fitness Trainer A opleiding van Fit!vak gevolgd en werk ik al meer dan een jaar als fitness instructeur.

Met SF Lifestyle wil ik je daarom helpen bij het bereiken van je fysieke doel én tegelijkertijd hoop ik ook een bijdragen te kunnen leveren aan het verbeteren van aspecten als zelfrespect, discipline en doorzettingsvermogen.

Ik vind het mooi om met onze leden naar bepaalde lange termijn doelen toe te werken. Ik denk dat je leven een stuk interessanter is als je jezelf een doel stelt en daar met veel passie naar toe werkt. Via SF Lifestyle kan ik daarbij helpen. Dat vind ik prachtig.

Dankzij SF Lifestyle kunnen Sander en ik een positieve bijdrage leveren aan het leven van een ander. Daar ben ik trots op.
SF Lifestyle is for life.